Пътник на American Airlines се оплака, че авиокомпанията кара хората да проверяват багажа, за да изчистят претоварените отделения над седалките, след което губи багажа по пътя

...
Пътник каза, че American Airlines твърди, че отделенията над седалките на
Коментари Харесай

Пътник каза, че American Airlines твърди, че отделенията над седалките на самолета са пълни.

< p>Но пътникът твърди, че „половината от самолета е летял празен“ по време на полета.

След това пътникът каза, че авиокомпанията е загубила целия им багаж след кацането на самолета.

Американец Пътникът на авиокомпанията обвини авиокомпанията, че моли хората да проверят чантите си, за да изчистят отделенията над седалките, само за да изчезне багажът по пътя.

Пътникът разказа за инцидента в публикация от 17 август на X, платформата, известна преди като Twitter.

Пътникът, който не предостави името си или информация за контакт в публикацията, добави, че инцидентът е станал на полет AA1733 от Милуоки до Далас на 17 август.

В публикацията пътникът каза, че American Airlines кара хората да проверяват ръчния си багаж, като служителите твърдят, че отделенията над седалките на самолета са пълни.

Пътникът обаче по-късно открива, че „половината над главите на самолета летеше празен." Пътникът е включил снимка на редица празни отделения над седалките в публикацията си на X.

Пътникът добави, че нито един от техните регистрирани чанти не е стигнал до местоназначението си.

 

 

Представител на American Airlines отговориха на публикацията на пътника и поискаха локатора на записите за полет на пътника, за да може авиокомпанията да проучи въпроса.

American Airlines беше класирана през август 2022 г. като имаща най-лошите резултати с неправилно обработен багаж от всички Американски превозвачи.

А през юли 2022 г. жена от Северна Каролина, която летеше с American Airlines до Доминиканската република, каза, че е била принудена да плаща за необходимите неща от джоба си, след като авиокомпанията загуби багажа й за един месец.

Представители на American Airlines не отговориха незабавно на искане за коментар от Insider, изпратено извън редовното работно време.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР